My Linnea Lund : Rossana Mariano

Min Linnea Lund : Rossana Mariano

Av Mickael Loison

My Linnea Lund : Rossana Mariano

Idag är ditt avsnitt av #MyLinneaLund.

Upptäck varje vecka medlemmar i Linnea Lund-communityt som delar sina åsikter om sin personliga stil och om hur de mixar och matchar våra ikoniska Julien, Clara, Berit... Det är personligt, det är enkelt, det är från LL-gemenskapens öga, med kärlek och omsorg.

Hon är en fantastisk person tack vare vilken vi utvecklas mer och mer i Sverige och stärker vår närvaro, vilket är väldigt viktigt för oss såklart. (Du kanske har sett vårt event i Ett Hem för Swedish Fashion Week 😉 )⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
På samma våglängd som Charlotte så mycket som om mode och stil och som om utvecklingen av LL i Sverige, vi är så glada över att ha henne vid vår sida! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vi träffade henne för att prata om hennes syn på mode, hennes stil, hur LL matchar och kompletterar hennes garderob perfekt, alltid elegant, alltid stilren, med den bästa kvaliteten: som hon älskar!

Hur skulle du definiera din stil?

Klassisk med en twist - långvariga kvalitetsplagg är nyckeln för mig.

När jag var yngre var jag en slav under mode, jag älskade att vara först med det senaste. Jag jobbade som PR för H&M och reste mycket i USA och i Asien vilket gav mig en möjlighet att köpa märken som inte var representerade i Sverige. Måste jag säga att det här var långt innan webshoppar och internet)

Nu för tiden sätter jag hög kvalitet och komfort före "on off fashion"-trender. Men ändå älskar jag att leka med oväntad färg eller en ny form.

Din favoritfärg i Linnea Lund-paletten?

Jag älskar de tidlösa färgerna som till exempel kamel, svart och benvitt lika mycket som jag älskar den vackra honung och orange färger speciellt nu under hösten.

Hur bär du Linnea Lunds kashmir?

Jag tror att den kan bäras till allt. Jag hittar alltid ett sätt att styla mina Linnea Lund stickade plagg på ett oväntat sätt. Till jeans men även över en klänning nu när det börjar bli lite kallare.

Vilket objekt representerar Sverige för dig?


Jag skulle säga det svenska ljuset.

Det är typiskt för Sverige, ett blåaktigt ganska melankoliskt ljus som inte finns någon annanstans än i de nordiska länderna.

Men ljuset är det inte riktigt ett föremål, så jag skulle säga Vitsippa, det är en vit vårblomma, ganska skör men väldigt vacker.

Jag tycker att den representerar Sverige på det mest perfekta sättet.

⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀