My Linnea Lund : Charlotte Linnea Björklund, founder of Linnea Lund

Min Linnea Lund : Charlotte Linnea Björklund, grundare av Linnea Lund

Av Mickael Loison

My Linnea Lund : Charlotte Linnea Björklund, founder of Linnea Lund

Idag är det andra avsnittet av #MyLinneaLund.

Upptäck medlemmar i Linnea Lunds community varje vecka som delar sina åsikter om sin personliga stil och om hur de mixar och matchar våra ikoniska Julien, Clara, Berit…. Det är personligt, det är enkelt, det är från LL-gemenskapens öga, med kärlek och omsorg.

På denna onsdag är det jag, Charlotte Linnea Björklund, grundare av Linnea Lund.

Genom mitt varumärke vill jag skapa stycken av bästa kvalitet som kan spåras till getterna i Mongoliet till bästa pris. Omtolkade väsentligheter i allas garderob gjorda för att hålla i åratal av bärande.

Allt är gjort av vår fantastiska Marco i Italien.

Med detta i åtanke, låt oss gå längre och låt oss diskutera hur jag tolkar och bär våra produkter, hur jag skulle styla dem för att förbli trendiga och chica år efter år av bärande.

Hur skulle du definiera din stil?

Jag gillar att blanda klassiska och trendiga plagg; Med tiden har jag förstått att för att känna mig trygg och må bra måste jag känna mig bekväm men alltid chic och lite uppklädd.
Jag är inte riktigt en person som passar med den avslappnade jeans-/sneakersoutfiten.
Min favoritoutfit är ett par marinblå byxor med en vit skjorta, en Charlotte turtle neck och ett par loafers eller höga klackar.
Inget för mycket, inte för fancy, väldigt enkelt men ändå elegant eller åtminstone hoppas jag :-)
Jag tror på att investera i bra väsentligheter som alltid kommer att vara tidlösa.

Din favoritfärg i Linnea Lund-paletten?

Min favoritfärg i paletten är Macchiato som är uppkallad efter min hund, Macchiato.

Han är en fransk mastif (Dogue de Bordeaux) och har denna fantastiska brunaktiga smörfärg som är väldigt svår att hitta.

Jag känner att den här varma karamellfärgen är bara så vacker och blandas så bra med allt, precis som min hund!

Hur bär du Linnea Lunds kashmir?

Vad jag älskar med LL; är att alla produkter kan bäras uppklädda eller nedklädda, jag kan bära den på landet för att känna mig samlad eller i stan för ett viktigt världsmöte eller en fin utekväll. Med tanke på att våra produkter finns i en så stor variation av färger, kommer du alltid att hitta en som lyfter din outfit och håller dig varm!
Min favorit touch är att alltid lägga mina tröjor eller toppar instoppade i mina underdelar för en lite lös look, och om det är en varm dag håller jag en tröja på axlarna, du vet aldrig när AC kommer att ge dig lite frossa.

Vilket objekt representerar Sverige för dig?

Definitivt, Gustavsberg Blåblom-kopparna, ni har säkert sett dem på våra bilder till frukostarna vi står för framför butiken.
De är vita med blå blommor och är så vackra!
Tapeten i butiken är också från en svensk designer, väldigt glad och ljus. Vår Linnea Lund-färg är också en typisk svensk färg som heter Falun Rod, i princip finns Sverige runt omkring oss! hahaha

Charlotte Linnea Björklund