Meet our first Match #SoniaBendhaou

Möt vår första match #SoniaBendhaou

Av Charlotte Bjorklund

Meet our first Match #SoniaBendhaou

Det är med stor ära och glädje jag introducerar dig för detta nya kapitel i Linnea Lunds liv,

Jag har verkligen haft mycket tur eftersom jag under mitt liv har mött de mest inspirerande och vackra personerna.

Idag har jag bestämt mig för att jag genom Linnea Lund ville dela de vackra sinnena med er. Håll utkik för varje månad eller så kommer en ny gäst att dela med sig av sin insikt om världen och hur tack vare Linnea Lund de känner sig varmare.

Det första kapitlet är med en mycket speciell person, Sonia Bendhaou.

Sonia är en kommande skådespelerska som jag träffade på instagram för 2 år sedan.

Hon är den typen av person som man direkt blir kär i och för det roliga skämtet kom hon och knackade på min dörr.

Jag är väldigt glad och smickrad över att få börja detta nya kapitel med henne.

För introduktionen är Sonia 30 år gammal, hon är en kommande skådespelerska och ägnar sitt liv åt sin karriär, investerar all sin tid i det, tackar nej till tv-program som kan färga hennes image. För ett år sedan blev hon ombedd att spela i DEN nya Netflix-succén "Messiah".

Denna första Linnea Lund-match, är ett vackert exempel på kvinnors egenmakt. Med sitt vackra leende lär Sonia oss att ha tålamod, att inte följa några regler och att ha tro!

NJUT AV!

Charlotte Linnea Björklund

Sonia, berätta lite mer om din barndom

Jag växte upp i Frankrike i en mycket kärleksfull och enkel anda, mina föräldrar är båda väldigt hårt arbetande personer och är inte särskilt intresserade av något som glittrar.

De lärde mig viktiga värderingar och mest att alltid vara sann mot mig själv.

Jag inser idag hur detta gör mig till en mycket annorlunda person, särskilt i skådespelerivärlden där jag utvecklas.

Visste du att du alltid velat bli skådespelerska?

Min familj trodde alltid att jag skulle bli skådespelerska, vilket verkade så långt ifrån mig eftersom jag var fruktansvärt blyg.

Men jag måste säga att tanken på att jag skulle kunna bli skådespelerska intrigerade mig eftersom jag då kunde vara många personer i en. Du kan spela alla dessa roller med alla dessa olika jobb. Fascinerande.

Men på ett sätt är det som att ödet kom och knackade på min dörr. Allt började när jag var 5 och jag blev kontaktad för att göra lite röstdubbning. Vilket jag tyckte var väldigt roligt. Men jag tog det inte på allvar.

Tiden gick och jag blev väldigt nyfiken och fascinerad av filmer.

Speciellt en "The kid from Chaaba"; Jag blev fascinerad av den här lilla killen som var så tuff!

Än idag är det fortfarande en av mina bästa filmupplevelser.

Tiden gick och du började skådespelarkurser?!

Åh inte alls, tiden gick men jag tog en marknadsföringsexamen. Jag menar att jag älskade teater och hela den här världen men det verkade bara så långt borta från mig.

Tills jag en dag var 24 och skrev på för mitt första långtidskontrakt och jag bara exploderade och jag bestämde mig för att följa den väg som jag var gjord för som agerade.

Jag registrerade mig sedan för Juliette Moltes skådespeleriklasser, där hon direkt sa till mig att jag hade något speciellt men att jag behövde vara mycket mer hängiven den här världen. Hon var väldigt tuff mot mig, naturligtvis för mitt eget bästa.

Jag antar att lärdomen här är, om du vill ha något, ägna ditt liv åt det!

Från den dagen bestämde jag mig för att jag skulle ägna mitt liv åt skådespeleriet.

Du ägnade ditt liv åt skådespeleri, men jag känner att det är under dina egna villkor?!

Ja verkligen. Jag bestämde mig för att jag ville ge allt jag kunde för att bli skådespelerska, men jag ville inte bli ett offer för den här världen eller för de sociala medierna där du idag måste göra en ständig marknadsföring av dig själv. Ansträngande! Det var där mina familjevärderingar knackade på min dörr. Jag visste vad jag ville men jag visste också vad jag inte ville!

Jag bestämde mig för att ta ett jobb som servitris för att undvika den ekonomiska pressen och jag bestämde mig för att skriva på ett agentkontrakt med min bästa vän eftersom jag visste att jag inte ville vara i den här byrådramavärlden där du måste slåss med din agent för att han eller hon ska sälja dig.

Vad betyder det i ditt dagliga liv?
I mitt dagliga liv betyder det att jag inte har accepterat några små roller som inte ger mig den synlighet som jag siktar på, jag har inte pressen från min agent att skriva på för något eftersom hon förstår bättre än någon annan hur det är inte jag. Och jag vet att min agent inte kommer att släppa mig för att jag inte tjänar henne tillräckligt med pengar.

Ja, det slutar med att jag tackar nej till många roller. Men jag tror att det är mitt sätt att vara sann mot mig själv.

Missförstå mig inte, jag dömer inte de andra. Det är bara inte jag.

Och jag menar, vilken tur är jag som får jobba med min bästa vän. I mitt fall är det väldigt tillfredsställande då hon är min verksamhetschef, min kommunikationschef och min bästa vän!

Ärligt talat, det är där vår värld är väldigt svår ibland är att vi måste lita på så många människor. Konkurrensen är mycket hård och pressen av perfektion är intensiv.

Jag har turen att jag är omgiven av kärlek, glädje och stöd.

Berätta nu om Messias?!

Herregud, det var helt fantastiskt! När de bokstavligen kom och knackade på min dörr. (Återigen dörren!)

Vad som är ännu mer fantastiskt är att jag sedan jag var liten drömde om att bli en pojke. Jag vet inte, jag antar att manliga skådespelare kan vara så tuffa och grova att det imponerade på mig. Så för mig när jag var yngre var man tvungen att vara en pojke för att bli skådespelare.

När teamet till Michael Petroni kallade in mig för castingen var jag naturligtvis extremt entusiastisk men den otroliga detaljen var att jag spelade en manlig roll. Så jag var de enda kvinnorna som var på castingen omgiven av män.

Dagen ringde de mig för att meddela att jag var utvald och att det skrivna scenariot med en mansroll bytte till en kvinna som jag var över månen. Jag hade lyckats övertyga dem!

Du är en så positiv och söt person, vad är din hemlighet?!

Min hemlighet är att ha tro, aldrig förlora tro!

Lyssna aldrig på vad någon kan säga, för i slutet vet vi aldrig.

Var sann mot dig själv och du kommer att se att livet kommer att förbli sant mot dig.

På ett roligare sätt, vad är det första du gör när du kommer hem?

Jag sätter på min skivspelare!!!

Jag utvecklade en enorm kärlek till detta ljudsystem som andas in så mycket kärlek, kraft och bokstavligen kan blåsa mitt sinne. Vad som också är väldigt trevligt är att jag under varje resa tar med mig tillbaka en vinylskiva och när jag är hemma och spelar den påminner den mig om den resan.

Till exempel, under min senaste resa i London föll jag på Abbas största hits. Lustigt sammanträffande, eller hur?!

Din Linnea Lund-produkt?

Åh jag älskar Maya-kragen i Moka.

Den håller mig varm, den är lätt och mjuk på samma gång. Allt jag älskar.

Nu snabbt,

Sonia, om du var en färg vilken färg skulle du ha?

Rött är en av mina favoritfärger kanske för att jag alltid har sett min mamma bära den.

Om du var ett plagg?

Ett par Levi's 501!

Jag bär jeans sedan jag var liten, jag känner att de är väldigt praktiska och väldigt sexiga på samma gång.

Det är allt jag älskar!

Kanske en gång till, mina föräldrars inflytande. De är båda särskilt min far ett så stort fan av jeans att han till och med gifte sig i ett par jeans!

En lyckobringare?

Jag har ingen lyckobringare, jag tror på livet!

Om du var en sång?

La foule av Edith Piaf

Om du var en film?

Alabama Monroe,

En vacker film om kärlek, vänskap och hjärtesorg.

Om du var en stad?

Paris för alltid!

Ett favorituttryck?

"I n'y a pas de hasard dans la vie, il ya que des rendez vous" Paul Eluard

Det betyder, "Det finns ingen slump i livet, det finns bara öde" Paul Eluard

Ett sista ord?

Frihet

För mer information om denna vackra Sonia, följ henne på @soniab_b.d

SHOP THE LOOK

Tillgänglig inom 2-3 veckor
Tillgänglig omedelbart
95€
 • Maya - Bordeaux
  Bordeaux
 • Maya - Grigio
  Grigio
 • Maya - Off white
  Off white
 • Maya - Pearl Grey
  Pearl Grey
 • Maya - Slate Blue
  Slate Blue
 • Maya - Cobalt
  Cobalt
 • Maya - Jeans
  Jeans
 • Maya - Baltic
  Baltic
 • Maya - Framboise
  Framboise
 • Maya - Flash Pink
  Flash Pink
 • Maya - Rose Anglais
  Rose Anglais
 • Maya - Aubergine
  Aubergine
 • Maya - Powder
  Powder
 • Maya - Seaweed
  Seaweed
 • Maya - Grass
  Grass
 • Maya - Green Forest
  Green Forest
 • Maya - Sage
  Sage
 • Maya - Macchiato
  Macchiato
 • Maya - Chocolat
  Chocolat
 • Maya - Pebble
  Pebble
 • Maya - Moka
  Moka
 • Maya - Oatmeal
  Oatmeal
 • Maya - Honey
  Honey
 • Maya - Orange
  Orange
 • Maya - Black
  Black
 • Maya - Midnight Blue
  Midnight Blue
 • Maya - Khaki
  Khaki
 • Maya - Vermilion
  Vermilion
 • Maya - Pale Blue
  Pale Blue
 • Maya - Cherry Red
  Cherry Red
 • Maya - Anthracite
  Anthracite